Restauracja „Petit Paris” uruchomiła usługę cateringu w Trójmieście, czyli oprawę gastronomiczną wszelkiego rodzaju spotkań okolicznościowych i biznesowych.
Organizujemy bankiety i konferencje na terenie Trójmiasta oraz przygotowujemy mniejsze uroczystości w prywatnych mieszkaniach, a także zajmujemy się dekoracja stołów. W zależności od upodobań kulinarnych Klientów oraz nawet od pory roku dobiera się takie menu, aby stanowiło integralny związek z określoną okazją. Wykwalifikowana i doświadczona załoga „Petit Paris” służy również pomocą w przypadku doboru dań.
Organizujemy między innymi:
- bankiety i konferencje
- imprezy integracyjne i firmowe
- przyjęcia okolicznościowe i wesela
- grille i imprezy plenerowe
- prywatne imprezy – gotowanie na „żywo” przez Szefa kuchni Philippe Abraham.
Forma przygotowania zamówionych posiłków jest opracowana z dbałością o szczegóły. Każde danie, czy to przeznaczone dla mniejszego czy większego grona konsumentów, przygotowywane jest zgodnie z wszelkimi normami obowiązującymi w branży cateringowej.
Mogą być Państwo pewni, że do potraw przyrządzanych pod okiem naszego Szefa kuchni Philippe, wybierane są produkty najwyższej jakości. Pozwala to nam na umocnieniu pozycji restauracji „Petit Paris” i zdobyciu uznania szerokiego grona Klientów.
Zachęcamy do skorzystania z usług cateringowych oferowanych przez restaurację „Petit Paris”, ponieważ jest to sprawdzony i najwygodniejszy sposób na profesjonalną oprawę kulinarną każdego przyjęcia