
Zamów Święta do domu…
Philippe Abraham przygotował dla Państwa
specjalne menu Wielkanocne
Przystawki zimne:
Wybór jajek faszerowanych :
-wędzonym łososiem i rakami – 3 szt./6 zł
-szynką , ogórkiem konserwowym – 3 szt./6 zł
-twarogiem, pomidorami koktajlowymi – 3 szt./6 zł
Pstrąg w galarecie jajka przepiórcze i cytryna – 100 g/8 zł
Pasztet Petit Paris z sosem cumberland – 100 g/6 zł
Tatar z łososia aromatyzowany musztardą francuską – 50 g/8 zł
Tradycyjny tatar z wołowiny – 100 g/10 zł
Roladki z łososia z sosem chrzanowym -50 g/8 zł
Sałaty:
Tradycyjna sałata jarzynowa z jajkami przepiórki – 100 g /5 zł
Sałata śledziowa z porem, jabłkiem, kiszonym ogórkiem – 100 g/6 zł
Przystawki ciepłe:
Quiche Lorraine – gorąca tarta francuska (6-8osób) -70 zł
– łososiem i szpinakiem i serem feta
– z kozim serem, świeżym szpinakiem i suszonymi pomidorami, podawana z sosem miodowo-musztardowym
-boczkiem i grzybami leśnymi
Chrupiące roladki faszerowane warzywami i krewetkami, sos słodko-kwaśny -4 szt. /14 zł
Chrupiące sajgonki faszerowane duszonym policzkiem wołowym po burgundzku
Zupa
Żurek staropolski 1l /30 zł
Ryba
Kulebiak z łososiem – 1 szt./120 zł (5 porcji)
Mięsa:
Łopatka z jagnięciny nowozelandzkiej confitowana z cebulą, czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem 140 zł (1 szt. 1,2 kg z kością)
Kaczka pieczona po staropolsku podawana z duszonymi jabłkami i sosem z borówek 1szt/60 zł
Polędwica wołowa ”Welingthon” z sosem borowikowym – 1 szt./150 zł (minimum 5 porcji)
Gratin douphinois – 5 osób / 50 zł
Desery:
Sernik cynamonowy 1kg – 45 zł (1 szt. 1,5kg)
Tort bezowy, mus kajmakowy, owoce sezonowe 65 zł/szt.
Zamówienia przyjmujemy na miejscu w restauracji, telefonicznie
lub e-mail do 13.04.2017r.
Odbiór cateringu 15.04.2017r od godziny 13.00.
ZAPRASZAMY!!!
Rezerwacja
Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.