
Beaujolais Nouveau
15/16 listopada 2018 godz.19:00 130PLN/os.
Bufet
Pasztet Petit Paris z sosem cumberland
Tradycyjna Quiche Lorraine nadziewana wędzonym boczkiem, białą cebulą i serem Gruyere
Chrupiące roladki nem’s faszerowane krewetkami koktajlowymi i warzywami, sos słodko-kwaśny
Tatar z marynowanego pstrąga, grejpfrut, szczypiorek, imbir, mus chrzanowy
Mini vol au vent ze ślimakami
Sałata z roszponki z grillowanym filetem z kurczaka, chrupiącymi grzankami i parmezanem, aromatyzowana kremem czosnkowym
Tradycyjny tatar z wołowiny
Deska francuskich serów z owocami
Różowe krewetki z sosem jogurtowo-limonkowym
Ostrygi fine de claire nr2
Mule a la Marimiere
Zupa
Zupa cebulowa
Danie Główne
Policzki wieprzowe po burgundzku, cebula perłowa, marchewka, boczek wędzony
Kulebiak z łososiem,podawany z sosem jogurtowo-lemonkowym i pieczonymi ziemniakami
Deser
Kremowy sernik cynamonowo – miodowy
Crêpes Suzette
Butelka wina Beaujolais Nouveau 750ml /parę
woda mineralna ,kawa ,herbata
Rezerwacja
Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.